See MENU & Order

Udbringning af Indisk Mad i København Østerbro

SamosaHouse.dk

Bestil med levering i København Østerbro

Ja, vi befinder os i nærheden af København Østerbro, og det glæder os at tage imod din bestilling online.

Brug lidt tid på at gennemse vores interaktive onlinemenu, og afgiv din bestilling, når du er klar. Det tager os ca. ét minut at bekræfte din bestilling og give dig et personligt tidspunkt.

Udbringning af Indisk Mad i København Østerbro

Leder du efter Udbringning af Indisk Mad i København Nørrebro? Ikke alle har tid til eller kan finde ud af at tilberede et lækkert måltid.

Når du ønsker at blive behandlet som en konge, så er madudbringning fra SamosaHouse.dk din bedste valgmulighed.

Bare vælg “Udbringning” på tjek-ud-siden; vi håber, du vil sætte pris på vores madudbringningsservice.

Lad os skabe et indisk Østerbro

Østerbro er spækket med smukke lokationer. Det har alt fra de idylliske og velkendte søer, som vi alle har gået lange ture rundt omkring. Vi har sikkert alle været inde og se fodbold i Parken, hvis ikke har man sikkert hørt tilskuernes ikoniske rungen når man er gået forbi. Østerbro er for mange et sted fyldt med traditionelle og velkendte lokationer.

Vi har den mission for øje at skabe et  indisk østerbro. Vi er overbvist om at SamosaHouse er sat i verden for at sprede kærligheden til det indiske køkken hos Københavns borgere. Vi vil gøre jer opmærksomme på at, nej, man behøver ikke rejse udenlands for at smage de udsøgte indiske retter.

Er du træt af asiatisk, thai og italiensk madlavning når du bestiller mad til døren? Nu har du muligheden for at bestille indisk mad direkte til døren direkte fra vores hjemmeside, se blot den gule knap i højre hjørne.

Ønsker du selv at afhente din mad er du altid velkommen til at bestille gennem hjemmesiden eller ringe på +45 30 40 27 27, det tager kun et øjeblik.