See MENU & Order

Udbringning af Indisk Mad i Frederiksberg

SamosaHouse.dk

Bestil med levering i Frederiksberg

Ja, vi befinder os i nærheden af Frederiksberg, og det glæder os at tage imod din bestilling online.

Brug lidt tid på at gennemse vores interaktive onlinemenu, og afgiv din bestilling, når du er klar. Det tager os ca. ét minut at bekræfte din bestilling og give dig et personligt tidspunkt.

Udbringning af Indisk Mad i Frederiksberg

Leder du efter Udbringning af Indisk Mad i København Nørrebro? Ikke alle har tid til eller kan finde ud af at tilberede et lækkert måltid.

Når du ønsker at blive behandlet som en konge, så er madudbringning fra SamosaHouse.dk din bedste valgmulighed.

Bare vælg “Udbringning” på tjek-ud-siden; vi håber, du vil sætte pris på vores madudbringningsservice.

Frederiksbergs nyeste take-away

Frederiksberg er Københavns epicenter for alverdens forskellige køkkener, der alle tilbyder take-away. Indisk frederiksberg er den nyeste spiller på blokken der tilbydder det lækre indiske køkken til danskerne. Samosahouse er glade for oven i købet at kunne levere det direkte til din dør, så du slipper for at tænke mere over transport og om hvorvidt din mad holder sig varm. Alt dette sørger vi for!

Her hos Samosahouse er vi overbeviste om at kunne skabe et indisk frederiksberg, med alt det bedste fra de to verdener. Da vi startede Samosahouse havde vi en drøm om at skabe en interesse hos Københavnerne for indisk mad. Vi havde erfaret, ligesom så mange andre mennesker, at det sjældent var tilgængeligt i Danmark men noget i elskede at spise når vi var i udlandet. Vi håber at du vil dele vores kærlighed til det indiske køkken og være med at skabe et indisk frederiksberg.

Du kan bestille direkte gennem vores hjemmeside hvis du ønsker hjemmelevering ellers er du velkommen til at ringe til vores telefon på +45 30 40 27 27 med take-away bestillinger m.m.