See MENU & Order

Udbringning af Indisk Mad i København

SamosaHouse.dk
Udbringning af mad København

Udbringning af Mad København

Du er lige kommet hjem fra arbejde, og kan ikke overskue at lave aftensmad, men vil hellere slappe af og nyde en god film. Så frygt ej, for så kommer SamaosaHouse til undsætning. Vi er kendt for vores fantastiske indiske retter, hvor der er rig mulighed for at vælge lige præcis det man ønsker sig. Vi sætter en stor dyd i kun at benytte friske råvarer og levere mad af allerhøjeste kvalitet. Du kan heldigvis bestille ”take-away” hos os, og vi sørger for at levere maden så frisk og varm som overhovedet muligt. Du kan bestille enten gennem vores hjemmeside, eller ring til os på +45 30 40 27 27 for udbringning af mad København.

Udbringning af indisk mad

Det indiske køkken er kendt for dets kraftige og fyldige smag, hvor man virkelig kan smage den udsøgte brug af krydderier. Vi tilbyder et bredt sortiment, hvor der er rig mulighed for at vælge den helt rigtige ret for dig. Hvis du har nogle allergener eller andet, tages der selvfølgeligs også højde for det, vores målsætning er nemlig, udbringning af indisk mad af allerhøjeste kvalitet når man bestiller hos os. Det gør vi ved kun at benytte friske råvarer, og levere maden frisk og varm hver gang. Så giv os et kald på +45 30 40 27 27, eller bestil gennem vores hjemmeside, vi leverer indenfor hele København.

 

Indisk restaurant
Indisk restaurant

Indisk Mad

Indisk mad er et vidt begreb, da der er mange forskellige retter og variationer, dog kender langt de fleste til retter som Butter Chicken og Chicken Masala. Der er dog nogle ”fundamentale” ingredienser når det kommer til indisk mad, retterne er ofte bygget op omkring ris (hvide, brune eller basmati) og naan brød spiller også en vigtig rolle. Derudover er indisk mad også kendetegnet ved dets brug af krydderier som, kardemomme, kanel, koriander og meget mere. Det giver den kraftige og fyldige smag som indisk mad er kendt for. Når det fundamentale er på ”plads”, er der rig mulighed for at kombinere eller tilføje ting som f.eks. chutney, til at give maden mere dybde og forbedre madoplevelsen. Klik her for at læse mere om Samosa House.